Organiseer met gemak een Nederlands Film Festival-bioscoopvertoning in jouw klas (sept/okt)

Tickets
Inschrijven t/m 10 juli 2021

Een Nederlands Film Festival-bioscoopvertoning in jouw klas wordt kinderspel, want de voorbereiding kost je weinig tot geen tijd met het NFF Educatieprogramma.

Van 24 september t/m 2 oktober 2021 presenteert het Nederlands Film Festival (NFF) weer de nieuwste speelfilms, documentaires, animaties, korte films, televisiedrama’s, games-, interactieve projecten én tal van evenementen voor jong en oud. Het Nederlands Film Festival laat je kritisch kijken, leert je om je eigen verhalen te leren en je zo verbonden te voelen met de filmcultuur in Nederland.

Bioscoopvertoning in eigen klas

Hoe pak jij filmeducatie aan in je klas? Het Nederlands Film Festival schiet leraren te hulp met een feestelijk programma boordevol inspirerende filmeducatie-tips, films van eigen bodem en toegankelijk lesmateriaal voor alle niveaus en leerjaren; van kleuterschool tot collegezaal.

Met het NFF Educatieprogramma houd je een NFF-bioscoopvertoning in jouw klas in het basisonderwijsvoortgezet onderwijs of mbo. De organisatie ervan is kinderspel met weinig tot geen voorbereidingstijd. Alles wat je nodig hebt, is internet en een scherm. Kies voor de workshop Junior Gouden Kalveren Gala (voorgezet onderwijs) of Social Media Stories (mbo) waarin de filmskills van jouw leerlingen voorop staan.

Inschrijven t/m 10 juli 2021 I Het NFF Educatieprogramma vindt plaats van 24 september t/m 15 oktober 2021

Aanbieder

Nederlands Film Festival

Bekijk de korte video over het NFF Educatieprogramma (24 september t/m 15 oktober 2021)

Meer lezen over NFF Educatieprogramma?

Ga naar website NFF

Volg ons op