Beeldbekwaam in het Onderwijs; seminar voor lerarenopleiders

Tickets
3 november in Eye Filmmuseum
Datum
Locatie Eye Filmmuseum
IJpromenade 1
Amsterdam
Categorie
Seminar
Bestemd voor
Lerarenopleiders

Ben je lerarenopleider en wil je een nieuwe generatie leraren inspireren om bewust met beeld om te gaan? Schrijf je in voor deze dag vol key-notes en workshops op woensdag 3 november in Eye Filmmuseum.

Aanbieder

Netwerk Filmeducatie

Reserveer snel je plek, want dit is het enige seminar over film- en beeldeducatie voor lerarenopleiders in Nederland.

Koop je kaartje op Eventbrite

Programma

Beelden zijn niet meer weg te denken uit de klas; het brengt de lesstof voor veel jongeren tot leven en nog dichterbij. Wil je de leraren van morgen kritischer naar beelden laten kijken, scherper beelden laten selecteren, innoverend lesmateriaal laten ontwikkelen of inspireren om zelf actief beelden te maken? Of je nu studenten opleidt tot docent Nederlands, Engels, Geschiedenis, Wiskunde, CKV-docent of leraar in het primair onderwijs: het seminar BeeldBekwaam in het Onderwijs is voor alle lerarenopleiders interessant.

Laat je verrassen door wervende keynotes van Hans Aarsman en Sosha Duysker. Geef je op voor inspirerende en interactieve workshops van filmmakers, lerarenopleiders en vakgenoten die al heel veel met film en beeld werken in het onderwijs. Kom meer te weten over visual thinking strategies, het maken van een eigen clipphanger tot participatieve filmmethodes.

Seminar Beeldbekwaam in het Onderwijs

Ontmoet alle sprekers

Deel evenement op
Volg ons op