Kaboom Animation Festival

Dé plek voor het nieuwste en beste op het gebied van animatie.
Datum
Locatie Online
Categorie
Festival
Bestemd voor
Cultuuraanbieders Leraren Netwerkleden Lerarenopleiders

Kaboom Animation Festival is dé plek voor het nieuwste en beste op het gebied van animatie. Van hypermoderne, experimentele arthouse tot kleurrijke verhalen voor kinderen. Dit jaar is Kaboom online te vinden.


Kaboom nodigt in het bijzonder onderwijsprofessionals uit om het festival te bezoeken om te snuffelen aan animatiefilms en meer te leren over de mogelijkheden van animatie als onderdeel van het curriculum op school. Mocht je tussen 31 maart en 4 april niet kunnen, dan kun je ook een mail sturen naar educatie@kaboomfestival.nl voor meer informatie hierover.

Interesse om met je klas langs te komen tijdens Kaboom? Kaboom heeft programma’s voor po en vo. 

Basisscholen: Kaboom biedt thematisch geordende filmvertoningen en animatieworkshops, in de klas en op het grote scherm voor basisscholen in Utrecht en omstreken. Er zijn verschillende programma's, geschikt van kleuterschool tot groep 8.

Middelbare scholen: Voor middelbare scholen ontwikkelt Kaboom op maat gemaakte programma's van filmvertoningen, workshops en masterclasses. Wij komen graag langs op uw school en praten met u over wat bij uw school en leerlingen past.

Neem voor meer informatie contact met ons op via educatie@kaboomfestival.nl.

Deel evenement op
Volg ons op