Filmeducatietips

Leestijd ca. 2 minuten

Daphne

Filmhub Zuid

Wil jij meer doen met films in de klas? Iedere maand tipt Lex Uiting voor Filmhub Zuid de tofste films, filmworkshops en -lessen, zodat je meteen aan de slag kunt.

Filmeducatietips Zomer 2021

Voor PO:

Cinekid heeft super veel leuke doe-opdrachten online staan: van een animatiewiel knutselen tot het maken van je eigen Augmented Reality! Op een leuke, laagdrempelige manier kennis te maken met film door het zelf te doen!

Voor het VO:

In het voortgezet onderwijs kun je alle kanten op met de educatieprogramma’s van Rudi de Boer. Met zijn enorme enthousiasme en kennis van film zorgt hij ervoor dat je leerlingen nooit meer hetzelfde naar film kijken! http://www.rudideboer.nl/

PO (F)lessenpost Wil je een kant-en-klare filmles ontvangen? Dat kan met het project (F)lessenpost. Voor iedere klas van het PO hebben aanbieders een les klaargezet. Van korte films kijken met de kleuters tot een Hologram maken met stopmotion - de lessen zijn afwisselend en verrassend. Stuur ons een mail als je een pakket wilt ontvangen! https://filmeducatie.nl/hub-zuid/f-lessenpost

Filmtheaters We mogen weer naar de film! Ga als jaar afsluiting met je klas naar de film. Wil je leuke filmtips of op zoek naar een filmtheater in de buurt? Neem contact met ons op!

Filmeducatietips Juni 2021

Filmeducatietips Mei 2021

Voor VO & PO:

Voor VO:

Voor PO:

Deel artikel op

Bekijk ook eens

Bekijk alle artikelen
Volg ons op