Vacature: Leerkracht Speciaal Onderwijs gezocht voor werkgroep Filmeducatie!

Leestijd ca. 2 minuten

Zuid-Holland

Filmhub Zuid-Holland

Filmhub Zuid-Holland adviseert, ondersteunt en inspireert onderwijs op het gebied van filmeducatie. 

Samen met onze regionale en landelijke partners brengen we niet alleen in kaart wat er op het gebied van filmeducatie allemaal te doen is binnen de regio, maar werken we ook toe naar duurzame, toegankelijke en passende filmeducatie voor alle leerlingen binnen de provincie Zuid-Holland.

Vanuit die doelstelling starten we in september 2021 een werkgroep die gedurende het schooljaar 2021/2022 in kaart zal brengen hoe filmeducatie op duurzame wijze kan worden aangeboden aan leerlingen in het speciaal onderwijs. 

Voor deze Werkgroep Speciaal Onderwijs (cluster 3 & cluster 4) is Filmhub Zuid-Holland m.i.v. september 2021 op zoek naar twee ervaren: 

Leerkrachten Speciaal Onderwijs 
(cluster 3 en/of cluster 4) 
voor deelname aan de werkgroep Filmeducatie SO
+/- 6 uur per maand
periode: september 2021 t/m juni 2022

Ben jij:

  • werkzaam (geweest) binnen het speciaal onderwijs, cluster 3 en/of 4, bij voorkeur op een school in Zuid-Holland; 

  • iemand die affiniteit heeft met kunst- en cultuureducatie, in het bijzonder filmeducatie;

  • beschikbaar om vanaf september 2021 t/m juni 2022 deel te nemen aan 10 werkgroepbijeenkomsten (1 bijeenkomst per maand), met een gemiddelde inspanning van 6 uur per maand (incl. voorbereiding).

En wil jij:

  • de ruimte om je - binnen de setting van een inspirerende werkgroep - te verdiepen in passende filmeducatie voor leerlingen in het speciaal onderwijs;

  • vanuit jouw ervaring in gesprek met experts, ervaringsdeskundigen en ontwikkelaars, om zo bij te dragen aan waardevolle en duurzame filmeducatie voor leerlingen in het speciaal onderwijs;

  • een passende urenvergoeding (zzp of gedetacheerd, afhankelijk van werksituatie) voor je maandelijkse bijdrage aan de werkgroep;

  • een vergoeding van reis- en lunchkosten.


Dan nodigen we je met plezier uit om uiterlijk 5 juli a.s. je cv en korte motivatie toe te sturen naar Audrey Mussoni: werkgroep@filmhubzuidholland.nl (projectmedewerker Filmhub Zuid-Holland).

Voor meer informatie over Filmhub Zuid-Holland kun je terecht op https://filmeducatie.nl/hub-zuid-holland of contact opnemen met Ester Hendriksen via ester@filmhuisdenhaag.nl.

Deel artikel op

Bekijk ook eens

Bekijk alle artikelen
Volg ons op