Begin bij de vijf vaardigheden

Filmeducatie op school, hoe pak je dat aan? Begin met de vijf vaardigheden van filmeducatie: beleven, verwoorden, onderzoeken, analyseren en creëren. We vertellen je alles over de vaardigheden in onze korte explanimation.

Bekijk de explanimation

Verdiepende trainingen

We organiseren regelmatig trainingen, cursussen en workshops voor leraren en aanbieders van filmeducatie. Hierin leer je jouw collega's en vakgenoten kennen en leer je meer over het filmeducatievak. Hou onze agenda in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Bekijk onze agenda

Op zoek naar films (inclusief lesmateriaal)?

Ook dat hebben we voor je. Neem daarvoor een kijkje op de pagina van het Landelijk Netwerk Filmeducatie.

Films, filmlessen en workshops voor in de klas

Bij jou in de buurt

Een filmprofessional bij jou op school laten komen? Of juist met je klas op pad? Op de interactieve kaart laten we zien wat er gebeurt op het gebied van filmeducatie in Flevoland en Utrecht. We bieden een overzicht van alle aanbieders: filmtheaters, filmfestivals, filmdocenten, cultuurcentra, steuninstellingen en meer. Ben je een aanbieder op het gebied van film- en beeldeducatie en sta je niet in dit overzicht? Laat het ons weten: info@filmhubmidden.nl

Aanbieders bij jou in de buurt

Op de hoogte blijven?

Volg ons dan op één van onze social media kanalen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief om maandelijks de fijnste filmeducatietips te ontvangen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Een andere vraag?

Voel je vrij om contact met ons op te nemen als je een andere vraag hebt. We helpen je graag op weg!

Neem contact met ons op

Volg ons op