Contact

Een goed idee, een vraag of een klacht? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Mail ons!

Wie zijn wij

Merel Gilsing | projectleiding
merel@filmhubmidden.nl

Nienke Martinus | projectmanagement
nienke@filmhubmidden.nl

Lukas van der Starre | educatie
lukas@filmhubmidden.nl

Maren Zeinstra | communicatie
maren@filmhubmidden.nl

" Woody, I have a question. Um, well, actually, not just one, I have all of them. I have all the questions."

Toy Story 4 (Josh Cooley, 2019)

Veelgestelde vragen

Ik ben leraar in regio Midden, wat kan Filmhub Midden voor mij betekenen?

Wij zijn eerste hulp bij filmeducatie! Wij adviseren, bemiddelen en ondersteunen je graag bij het inzetten van inspirerende filmlessen bij jou op school. 

Wij willen het de leraar dus zo makkelijk mogelijk maken om met film aan de slag te gaan. Neem contact op met Lukas via lukas@filmhubmidden.nl om te kijken wat er bij jou op school met film mogelijk is.


Ik ben cultuuraanbieder in regio Midden, wat kan Filmhub Midden voor mij betekenen?

Waar jouw behoefte ook ligt, we helpen jou graag en met veel enthousiasme op weg. We maken jouw projecten zichtbaar, geven je tips over hoe jouw educatieprogramma te beginnen of te verbeteren en geven je de kans om zelf jouw netwerk binnen de onderwijswereld te vergroten. We organiseren trainingen voor cultuuraanbieders om jouw educatieprogramma te verbeteren en geven jou een etalage op onze interactieve regiokaart.

Vragen? Je vindt onze contactgegevens hier. 


Ik ben cultuurbemiddelaar in regio Midden, wat kan Filmhub Midden voor mij betekenen?

We werken graag samen met jou aan het beter integreren van filmeducatie op scholen. Afhankelijk van hoeveel jij al weet van filmeducatie gaan we met je in gesprek, organiseren we trainingen (ook op aanvraag!) en inspireren jou op het gebied van toffe filmeducatieprojecten.
Vragen? Je vindt onze contactgegevens hier. 


Hoe begin ik met filmeducatie?

Je kunt al heel klein beginnen met filmeducatie. Ga aan de slag met één van de kant-en-klare filmlessen van LessonUp, kijk met je klas de Schoolfilm van de Maand of een film van Kijk-Goed.

Op zoek naar een project waarin leerlingen ook echt creatief aan de slag kunnen? Neem dan eens een kijkje op onze interactieve kaart waar je een overzicht vindt van alle aanbieders van filmeducatie bij jou in de buurt.


Hoe vind ik filmeducatief aanbod in mijn regio?

Op deze interactieve kaart vind je film- en beeldeducatie aanbieders voor primair en voortgezet onderwijs en mbo in Flevoland en Utrecht. Hier vind je dus filmleraren en bedrijven die bij jou op school langs kunnen komen voor filmeducatieve projecten. Naast filmeducatie aanbieders geeft de kaart inzicht in (cultuur)bemiddelaars en locaties waar filmeducatie activiteiten ontwikkeld kunnen worden zoals filmtheaters.

Kom je er niet helemaal uit of vind je niet wat je zoekt? Wij denken graag met je mee, mail ons op info@filmhubmidden.nl

Sta je er niet bij? Staat jouw aanbod (nog) niet op deze kaart of zie je iets wat niet klopt? Mail ons dan op info@filmhubmidden.nl.


Hoe kan ik als vakdocent met scholen in contact komen?

Als jij vakdocent bent kun je het beste contact opnemen met lokale cultuurbemiddelaars. De lokale cultuurbemiddelaars onderhouden het contact met scholen en helpen hen bij het selecteren van geschikt aanbod. Een overzicht van alle cultuurbemiddelaars bij jou in de buurt vind je op onze interactieve kaart.

Sta jij zelf nog niet op deze kaart? Of moet er iets aangepast worden? Mail ons dan op info@filmhubmidden.nl.


Hoe blijf ik op de hoogte van het laatste nieuws?

Om op de hoogte te blijven van recente ontwikkelingen en nieuwtjes rondom filmeducatie kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief. Verder delen we bijna dagelijks nieuws en lestips op onze LinkedIn-pagina. Ook de nieuwsbrief van het Landelijk Netwerk Filmeducatie is een aanrader!


Een vraag die hier niet bijstaat?

Mail ons op info@filmhubmidden.nl.


Volg ons op