Over ons

Filmhub Oost is een regionaal expertisecentrum voor filmeducatie.

We kennen de behoeftes en wensen van de aanbieders van filmeducatie en het onderwijs in de regio, en kan de vertaalslag maken naar het landelijke netwerk. Op provinciaal, regionaal en lokaal niveau werken we aan deskundigheidsbevordering, kennisdeling en uitwisseling, afstemming van vraag en aanbod, onderzoek en kwaliteitsverbetering. Dit doen we voor en samen met de partners uit de regio.

Partners

Hub oost
Nederlands Filmfonds

Hub oost
Provincie Overijssel

Hub oost
Provincie Gelderland

Hub oost
LUX Nijmegen

Hub oost
Concordia Enschede

Wie is Filmhub Oost?

Neeltje Holland van Laarhoven
Projectleider

Chantal de Hommel
Senior projectmedewerker

Chantal is met haar brede achtergrond in onderwijs, communicatie en tv-journalistiek een echte aanvulling binnen de hub. Ze is een organisatietalent, netwerker en verbinder. Als projectmedewerker slaat ze een brug tussen onderwijs en film en met haar enthousiasme weet ze aanbieders en vragers van filmeducatie succesvol met elkaar te verbinden.

Laura Bertram
Projectmedewerker

Laura is een creatieveling pur sang. Met een achtergrond als docent en ervaring in de culturele wereld weet ze die twee werelden als geen ander te combineren. Al eerder heeft ze het educatieprogramma van ROBOT LOVE vanaf de grond opgebouwd en met hetzelfde enthousiasme gaat ze deze nieuwe uitdaging aan.

Emma Bouman
Projectmedewerker

Emma is een echte teamplayer met een achtergrond in de kunsteducatie, enthousiasme voor filmeducatie én kennis over cultuureducatie in Overijssel. Haar ervaring met het educatieprogramma van De Beeldbastards en met het ontwikkelen en uitvoeren van de filmleerlijnen De Filmfabriek neemt zij ook nog mee. Daarnaast is zij gecertificeerd trainer voor interne cultuurcoördinator.

Roel Zwiers
Projectmedewerker

Roel is de koning van de data. Met zijn kennis en werkervaring zowel in de culturele sector als voor de klas in het primair onderwijs onderzoekt hij hoe hij de meest innovatieve scholen en de beste culturele aanbieders in de regio aan elkaar kan koppelen. Hij ziet waar mogelijkheden liggen en grijpt deze met beide handen aan.

Wil je meer weten over Filmhub Oost en wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!
Volg ons op